Jyllands-Posten skriver om Abruzzo

Bedst som jeg lige har lanceret min blog, ser jeg en artikel i Jyllands-Posten om Abruzzo.

Under overskriften “En skjult tidslomme i de italienske bjerge” er der en rejsebeskrivelse fra bjergområderne Gran Sasso/Campo Imperatore og Mailella.

De skriver bl.a. at ”Abruzzo-regionen i det centrale Italien byder på maleriske bjerglandskaber og spirituelle tilflugtssteder” og ”At være i Abruzzo-regionen kan sammenlignes lidt med at tage en tidsmaskine tilbage i tiden. Her foregår tingene nemlig, som de har gjort det i mange år.”

Om Campo Imperatore skriver de ”At det kuperede bjerglandskab ligger øde hen, så langt øjet rækker, er årsagen til, at området Campo Imperatore i Gran Sasso også kaldes for ”Lille Tibet.” Som i det rigtige Tibet er der også en helt særlig ro og tidsløshed over stedet, som giver indtrykket af en egn helt isoleret fra den omkringliggende verden.”

Vi kan ikke være mere enige og holder meget af at komme i “Lille Tibet”. Dejligt at man begynder at få øje på dette skønne hjørne af Italien.

Læs artikel her: http://jyllands-posten.dk/rejser/ECE6360746/en-skjult-tidslomme-i-de-italienske-bjerge/

Faktisk havde Politiken også en artikel i oktober: http://politiken.dk/rejser/temarejser/ECE2107402/kom-taet-paa-ulve-bjoerne-og-eneboere-kun-80-kilometer-fra-storbyen/

Leave a Reply