Nu er bloggen i gang

Jeg har længe haft lyst til det. Men tiden og overskuddet har manglet. Men nu er det sket. Jeg har lavet en blog. Om Abruzzo. En region i Italien, som ikke ret mange kender til. Nogle har måske købt en rødvin i supermarkedet, der hedder Montepulciano d’Abruzzo. Men ikke tænkt nærmere over det, og hvad Abruzzo er eller hvor det ligger. Ellers har de aldrig hørt om Abruzzo.

Abruzzo er en overset, men utrolig smuk region i det mellemste af Italien. Regionen ligger ca. på højde med Rom, men vender ud mod Adriaterhavet.

Vi endte der ved et tilfælde. Tre familier og gode venner snakkede for nogle år siden for sjov om at købe et hus sammen i Italien, men væk fra turisterne. Vi havde hørt navnet Abruzzo, og nogle af os som kendte nogle italienere havde hørt, at Abruzzo var en mulighed. Ukendt og kønt og med gode strande. De havde ret.

I 2007 tog vi derned på ferie sammen. Vi endte med at købe en ruin på en bjergskråning uden for byen Atri, og anede ikke, hvad vi kastede os ud i. Det gik heldigvis godt. Huset, som nu hedder Villa Cichetti efter de første registrerede beboere af huset, stod færdigrenoveret i 2009, og siden er vi jævnligt og på alle årstider kommet til Abruzzo og Atri, som nu også er ”vores” by.

Vi er blevet så glade for at komme der, at jeg er nødt til at fortælle andre om det. Derfor denne blog.

Billedet viser udsigten fra vores hus ned over dalen og ned til havet.

Kommentarer er naturligvis mere end velkomne!

Leave a Reply